Inhoud nader te bepalen, is optioneel. We kunnen dit ook geheel uitzetten.

  • Bijbaantjes Speciaal voor jongeren

Bijbaantje

Leer nieuwe skills, ontmoet nieuwe mensen, doet iets dat bijdraagt aan de maatschappij en dat allemaal terwijl je er geld voor krijgt!

Op deze pagina helpen we jou op weg met het vinden van een bijbaan. Vaak begint dit met het zoeken naar welke bijbaantjes er zijn. Dit kan vaak online. In onderstaande film leggen we jou uit hoe dit werkt en geven we jou tips! 

Weet jij niet wat voor baantje je leuk zou vinden? Of vind je het misschien lastig om een CV of motivatie brief te maken? klik dan op de knop: "Hulp bij solliciteren". Onze jongerenwerkers nemen dan contact met je op en helpen je op weg. Dit kan telefonisch maar het kan ook in een gezellig gesprekje :) 

Dus wacht niet te lang en bedenk maar hoeveel geld jij al had kunnen vedienen! 

Vind een bijbaan!

De meeste bedrijven zetten hun vacatures op bepaalde verzamel sites zoals Indeed.com. Maar sommige bedrijven doen dit niet. Ook zijn de verzamelsites niet altijd even makkelijk in gebruik. in het filmpje hieronder leren we in een paar minuten hoe jij heel makkelijk een bijbaantje kan vinden. We geven uitleg over hoe de verzamelsites werken maar ook over hoe je baantjes kan vinden die zelfs niet op websites geplaats worden! 

Het filmpje komt binnenkort online.